Jak se bránit toxickým lidem, manipulátorům a sociopatům Příručka nejen pro vysoce citlivé lidi - Arabi, Shahida (Grada, 2022)
Toxičtí lidé vážně poškozují a ohrožují vaše zdraví, pohodu, a dokonce i život. Seznamte se s dovednostmi, které vám pomohou rozpoznat a zastavit manipulační taktiky. Objevte praktické rady, jak se chránit před nejběžnějšími typy toxických lidí: emočními upíry, narcisty, sociopaty a psychopaty.
Keywords: Slovní sebeobrana, manipulace; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina