Od broukání k povídání Návod na rozvoj komunikace a řeči dítěte - Ficová, Theodora, Lenka (Grada, 2022)
Věděli jste, že dítě se svým okolím začíná komunikovat už u maminky v bříšku? A svou specifickou řeč dál rozvíjí i po narození, dlouho před tím, než se naučí vyslovit první hlásky.
Keywords: Rady pro rodiče; Logopedie