Management kvality a rizik perioperační péče - Mičudová, Erna (Grada, 2024)
Kniha rozebírá rizika ve zdravotnickém zařízení v perioperační péči, včetně skrytých rizikových faktorů při výkonu. S tím souvisí i vznik mimořádných událostí a jejich řešení a vyhodnocení.
Keywords: Organizace, management, statistika