Deep learning v jazyku Python - 2., rozšířené vydání Knihovna Keras, TensorFlow - Chollet, François (Grada, 2023)
Strojové učení zaznamenalo v posledních letech pozoruhodný pokrok od téměř nepoužitelného rozpoznávání řeči a obrazu k nadlidské přesnosti. Od programů, které nedokázaly porazit jen trochu zkušenějšího hráče go, jsme dospěli k přemožiteli mistra světa. Za pokrokem ve vývoji učících se programů stojí tzv. hluboké učení - deep learning.
Keywords: Počítače a komunikace; Programování