123 tipů pro výuku, která baví děti i učitele - Tláskalová, Andrea (Grada, 2021)
Kniha obsahuje 123 rozmanitých tipů, které jsou logicky strukturované do oblastí, provázejících učitele každý den jejich praxe. Každý tip obsahuje popis situace a účel využití, další možnosti jeho rozvoje a úskalí, na které je vhodné se zaměřit.
Keywords: Didaktika; Speciální pedagogika; Zážitková pedagogika