Toulky po stopách císařovny Sisi - Beňaková, Dagmar (Grada, 2022)
Krásná, extravagantní a v neposlední řadě vášnivá cestovatelka. Taková byla Sisi. Navštivte s námi oblíbená místa císařovny Alžběty. Začneme v jejími rodném Bavorsku, odkud se vydáme do její nové vlasti Rakouska či do jejího milovaného Uherska. Vůbec poprvé se podíváme také do Českých zemí či do vyhlášených lázní na území dnešního Slovenska.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy