Malujeme Prahu akvarelem Painting Prague in Watercolour - Ginzburg, Maria (Grada, 2021)
Kniha je určena všem, kteří malují, nebo se chtějí naučit základům akvarelové malby, a také pro všechny zájemce o umění a milovníky Prahy. Kniha obsahuje základní teorii a praktické tipy s cvičeními a snadno proveditelné, podrobné pokyny, jak malovat toto krásné město.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Architektura