S dětmi v přírodě Hry a dovednosti pro mladé dobrodruhy - Irvine, Richard (Grada, 2022)
​Tento nápady a dobrodružstvím plný průvodce k inspiraci rodičů a pedagogů pro pobyt s dětmi na čerstvém vzduchu přináší mnoho outdoorových aktivit a tvořivé zábavy. Kromě osvojení si jednoduchých dovedností pro přežití v přírodě získají děti také více informací o světě kolem sebe a o svém místě v něm.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Výtvarné techniky, umění; Rady pro rodiče; Tvoříme s dětmi