Jak být šik v Paříži - Levy, Marianne (Metafora, 2022)
Styl je v osobitosti! Aspoň Capucine s Karine v to pevně věří, když spustí módní blog Chic. Jejich vtipná a světaznalá Chic podobně jako Carrie ze seriálu Sex ve městě bourá tabu ohledně stylu a módy a záhy se stane pařížskou ikonou. Úspěch je obrovský... a pro obě kamarádky se promění v noční můru, když má Chic v televizním pořadu ukázat svou tvář.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Humor