Zázračné štěňátko - Hra na schovávanou - Dazeová, Hayley (Bambook, 2022)
Rozárka s Jendou díky kouzelnému štěňátku zažijí úžasné dobrodružství v pralese. Šmudlík je totiž zavede mezi opice, piraně, žáby, tukany, hady a chameleony. Děti čeká napínavá plavba na banánovém listu a další vzrušující zážitky. Povede se jim v pralese vyřešit záhadu mizejících věcí?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy