Zázračné koťátko - Večírek pro princezny - Dazeová, Hayley (Bambook, 2021)
Zázračné koťátko vezme Elu a Olivii za úžasným dobrodružstvím do královského paláce, kde se právě koná maškarní bál. Jenže princezna mnohem raději leze po stromech! Dokážou ji holčičky spolu s Mazlinkou přesvědčit, aby na bál nakonec šla a potěšila své rodiče?
Keywords: První čtení