Bordelína a Řachatice aneb Les Bambručák v ohrožení - Koželuhová, Marie (Bambook, 2022)
Kouzelnice Bordelína všem ráda pomůže, poradí, kdejakou bolístku vyléčí. Nikdo netuší, co se stane, když ji navštíví její sestřenice. Podaří se zlé čarodějnici Řachatici stáhnout Bordelínu zpět k záškodničení?
Keywords: Beletrie pro děti; Pohádky