Pracujte chytřeji a naučte se odpočívat Jak si zachovat duševní pohodu a zorganizovat práci - Giovanetti, Fab (Grada, 2022)
Autorka vás pomocí správných otázek donutí uvědomit si, čeho chcete vlastně ve skutečnosti v životě dosáhnout a že chcete-li pracovat chytřeji a naučit se odpočívat, budete se muset naučit prosadit si právo na odpočinek.
Keywords: Kariéra a zaměstnání