Infekce dolních cest dýchacích, plic a pohrudnice - Jakubec, Petr (Grada, 2024)
V domácí literatuře ojedinělá, podrobně a komplexně pojatá publikace na téma infekčních nemocí dolních cest dýchacích, plic a pohrudnice. Tyto choroby patří k vůbec nejčastějším zdravotním problémům.
Keywords: Ostatní lékařské obory