Strategické analýzy pro úspěch firem Od metod k inovacím a strategickému rozhodování - Červený, Karel (Grada, 2025)
Strategické myšlení je základem každého efektivního řízení. Tato kniha ukazuje, proč tolik firem selhává, chcete-li uspět, nestačí manažerská intuice. Tato publikace vám ukáže, jak ze SWOT vytěžit maximum, jak aplikovat Paretovo pravidlo 80/20 v praxi a jak tvořit účinné plánovací scénáře.
Keywords: Ekonomie