Herbář prapodivných potvorů Pro dospělé děti - Maatoha (Cosmopolis, 2021)
Perfektní čtení nejen na neděli takové potvory jste ještě neviděli aneb Všechno, co jste kdy chtěli vědět o prapodivných potvorech (ale nenapadlo vás se zeptat)
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira