Hejkalka - Koželuhová, Marie (Bambook, 2021)
Hejkalka běhá celé dny po lese, vyvádí lotroviny a všude je slyšet její zvonivý smích. Kouzelný les má prozkoumaný do poslední větvičky. A nebojí se ani strašidelných historek, které o lese kolují. Co se ale stane, když si ji jako svou hračku odnese malá holčička do světa lidí? Podaří se jejím kamarádům Hejkalku zachránit a přivést zpátky domů?
Keywords: Pohádky