Vílí princezny - Prvosenka z Diamantového lesa - Collins, Poppy (Bambook, 2021)
Diamantovým lesem se prohnala divoká bouře a zničila králíčkovi Nadýchánkovi domeček. Chudinka malý králíček teď nemá kde bydlet! Dokáže mu vílí princezna Prvosenka najít nový domov?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy