Vílí princezny - Violka z Diamantového lesa - Collins, Poppy (Bambook, 2022)
Vílí princezna Violka a její kamarádky se chystají na korunovaci lesní víly Prvosenky. Mají připravené krásné šatičky a úžasné čelenky a moc se těší. Prvosenka však ztratila korunku a neví, co má dělat. Dokážou jí princezny pomoct?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy