Dračí dcera - Flanaganová, Liz (Cosmopolis, 2022)
Draci z Arcosi zmizeli před sto lety i s jeho původními obyvateli. Když ale služebná Milla objeví čtveřici dračích vajec, její život se obrátí vzhůru nohama. Jenomže draky chce každý pro sebe a dívka se rázem ocitá v centru mocenských bojů o samotnou duši ostrovního města. LEGENDY OŽÍVAJÍ - ČAS DRAKŮ OPĚT NASTAL!
Keywords: Sci-fi, fantasy; Young Adult, New Adult