Lucinka a zachráněná vydřička - Boothová, Anne (Bambook, 2022)
Lucinka s kamarádkou Stelou najdou jednoho dne na břehu říčky zraněné vydří miminko. Podaří se holčičkám vydřičku zachránit a najdou jí novou rodinu? Další úchvatný zimní příběh o Lucince a zvířátkách.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy