Udržitelné podnikání v praxi Dobrovolné nástroje (nejen) zemědělských a lesnických podniků - Vrabcová, Pavla (Grada, 2021)
​Monografie poskytuje komplexní pohled z teoretického i praktického hlediska se zaměřením na aktuální výzvy zemědělských a lesnických podniků pro oblasti implementace společenské odpovědnosti firem, age managementu, strategických dokumentů, environmentálního manažerského účetnictví a uhlíkové stopy jakožto indikátoru koncepce udržitelného rozvoje.
Keywords: Podnikání a management