Dětská nefrologie 2., přepracované a doplněné vydání - Janda, Jan (Grada, 2021)
Aktualizovaná reedice monografie Dětská nefrologie představuje nejucelenější přehled téměř všech témat z oblasti dětské nefrologie v české literatuře. Zároveň se jedná o nejaktuálnější a nejrozsáhlejší knihu na téma dětské nefrologie na českém trhu.
Keywords: Pediatrie