Soudní lékařství pro právníky - Hirt, Miroslav (Grada, 2022)
Stručná, přehledná a instruktivní publikace, která seznamuje s problematikou soudního lékařství právnicky vzdělané či vzdělávající se čtenáře. Je určena zvláště pak pro ty, kteří svoje aktivity zaměřují na oblast násilné trestné činnosti, a poskytuje jim přehled základních informací.
Keywords: Soudní, posudkové lékařství