Finance podniku: Komplexní pojetí - Vochozka, Marek (Grada, 2021)
Kniha slouží k uvedení čtenářů do dané problematiky a vytváří podklad pro studium a rozšíření a nabytí znalostí v tomto odvětví. Opírá se o literární zdroje českých, ale i zahraničních autorů, zahrnuje fakta z finanční a ekonomické sféry, inovace ve finančnictví a vývoj ekonomických trendů.
Keywords: Finanční řízení; Podnikání a management