Akutní stavy v prvním kontaktu - Peřan, David (Grada, 2023)
Kniha přináší souhrnný přehled akutních stavů, se kterými se praktický lékař nebo zdravotnický pracovník v terénu a na urgentním příjmu může během své praxe setkat.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura; Lékařské obory