Život na 4 kolech Cesta ke splněnému snu - Roman, &, Káťa (Grada, 2022)
Roman, Káťa a Keisy. Dobrodruzi, kteří neváhali a rozhodli se vyměnit své životní jistoty za život na 4 kolech. Ze staré dodávky si postavili plnohodnotný dům, do kterého se natrvalo nastěhovali a vyrazili poznávat svět. Na svých cestách zažívají nespočet zážitků, které úspěšně publikují ve formě videí na YouTube kanále Roman & Káťa.
Keywords: Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy