Textilní techniky Oděvní a bytové doplňky - Grimmichová, Isabella, Alena (Grada, 2022)
Ruční práce s přízemi a textilem patří k nejstarším lidským dovednostem, ale dodnes jsou oblíbené a v tvorbě využívané. Autorka proto v jedné knize spojila háčkování, vyšívání, macramé, malbu a tisk na textil, šablonování, batiku i plstění, aby pak tyto techniky využila na zhotovení originálních módních a bytových doplňků.
Keywords: Výtvarné techniky, umění