Pletené a háčkované modely pro děti - Hubáčková, Markéta (Grada, 2022)
Pletete nebo háčkujete a už nevíte, co čeho se nyní pustit? Anebo jste naopak již dlouho nepletli? Pak se podívejte na atraktivní modely, určené vašim dětem, které rozhodně stojí za to je vyzkoušet. V knize najdete jak podrobné návody na všechny modely, tak i nákresy vzorů.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Móda; Šťastný život