Korálkové vánoční ozdoby - Šporková, Sylva (Grada, 2021)
Na úspěšnou knížku Vánoční ozdoby z korálků navazuje autorka další knihou s rozšířeným obsahem a novými návody. V jejím úvodu jsou opět uvedeny základní postupy a na ně pak navazující jednotlivé kapitoly podle druhů ozdob - hvězdy, zvonečky, andělé, a dokonce i letadélka, kočárky a jiné netradiční tvary.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi