Kyberkultura, hackeři a digitální revoluce Informace chce být svobodná - Mareš, Petr (Grada, 2022)
S touto knihou budete sledovat dramatický vývoj kyberkultury od zrodu kyberpunku, přes vznik globální sítě až po dnešní dobu postfaktickou využívající internet k marketingovým účelům, propagandě a šíření dezinformací. Poznáte zásadní hnutí i novodobé hrdiny bojující za digitální svobodu.
Keywords: Ekonomie; Politologie; Sociologie; Žurnalistika a komunikace; Psychologie pro každého