Nejkrásnější bajky - Obrázkové čtení - Balcarová, Veronika (Bambook, 2021)
Obrázkové čtení pomáhá rozvíjet slovní zásobu, fantazii a čtení s porozuměním. Díky roztomilým ilustracím si děti čtení zamilují a bajky je budou náramně bavit.
Keywords: Čtení s poučením; Pohádky; První čtení; Říkadla, básničky, písničky