Nejznámější české pověsti - Obrázkové čtení - Balcarová, Veronika (Bambook, 2022)
Přečtěte si s dětmi nejznámější české pověsti a naučte je při tom číst. Díky roztomilým ilustracím si obrázkové čtení zamilují a seznámí se s příběhy z české historie.
Keywords: Čtení s poučením; Pohádky; První čtení