Zahrajte si ragby - Jebavý, Radim (Grada, 2023)
Kniha pro každého, kdo chce o ragby zjistit víc, například jak vzniklo, jaký je jeho vztah k příbuzným míčovým hrám, s jakými formami se dnes setkáváme. Zahrnuje také popis i přehledné ilustrace stěžejních prvků hry, zásobník pohybových her a návody, jak si tuto ojedinělou hru zahrát i mimo ragbyové hřiště.
Keywords: Sporty