Bylinky pro každého - Gutjahr, Axel (Grada, 2022)
Příručka o nejoblíbenějších bylinkách s přílohou o divoce rostoucích bylinkách. Jak o rostliny pečovat, jak je vysazovat, zavlažovat a sklízet. Použití bylinek v kuchyni, domácí medicíně i přírodní kosmetice, nejlepší recepty.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Zahradní rostliny