Gastronomie českého středověku Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali

Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá-Feyfrlíková, Monika
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2024
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-271-3829-6
978-80-271-7393-8
978-80-271-7392-1
Physical Description: 1 online zdroj (224 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 01435nam a2200289 i 4500
001 bkp12487
003 CZ-prgp
005 20240709091334.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 240709s2024 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-271-3829-6  |c 399 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-271-7393-8  |c 339 Kč  |q (online ; epub) 
020 |a 978-80-271-7392-1  |c 339 Kč  |q (online ; pdf) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Černá-Feyfrlíková, Monika 
245 1 0 |a Gastronomie českého středověku  |b Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali  |c Monika Černá-Feyfrlíková 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Grada  |c 2024 
300 |a 1 online zdroj (224 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku. 
650 0 4 |a Kuchařky 
650 0 4 |a Literatura faktu 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/gastronomie-ceskeho-stredoveku-12796/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID