Gastronomie českého středověku Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Černá-Feyfrlíková, Monika
Format Electronic Book
LanguageCzech
Published Grada 2024
Edition1. elektronické vydání
Subjects
Online AccessDostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID
ISBN978-80-271-3829-6
978-80-271-7393-8
978-80-271-7392-1
Physical Description1 online zdroj (224 stran)

Cover

More Information
Abstract:Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku.
ISBN:978-80-271-3829-6
978-80-271-7393-8
978-80-271-7392-1
Physical Description:1 online zdroj (224 stran)