Gastronomie českého středověku Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali

Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá-Feyfrlíková, Monika
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2024
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-271-3829-6
978-80-271-7393-8
978-80-271-7392-1
Physical Description: 1 online zdroj (224 stran)

Cover

Table of contents

Description
Summary: Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku.
ISBN: 978-80-271-3829-6
978-80-271-7393-8
978-80-271-7392-1