Cirkulární ekonomie a ekonomika Společenské paradigma, postavení, budoucnost a praktické souvislosti - Kislingerová, Eva (Grada, 2021)
Publikace představuje postupný rozvoj cirkulární ekonomie jako reakci na prosazování cirkulární ekonomiky v reálném světě. Mapuje základní vztahy mezi tradiční ekonomií a jejími východisky a mezi cirkulární ekonomií a postuláty, ze kterých vychází. Předkládá řadu otázek, které bude brzy nutné řešit.
Keywords: Ekonomie