Betablokátory v léčbě kardiovaskulárních onemocnění Farmakoterapie pro klinickou praxi - Vítovec, Jiří (Grada, 2023)
Emeritní přednosta a profesor kardiologie LF MU se spoluautory podává ojedinělý a praktický přehled indikací, kontraindikací, nežádoucích účinků, dávkování a interakcí betablokátorů v léčbě kardiovaskulárních onemocnění. Probrány jsou i indikace u pacientů s diabetem, hypertenzí, srdečním selháním a dalšími onemocněními.
Keywords: Farmacie, farmakologie; Kardiologie, angiologie