Lhát se nemá Drsná poušť. Vražedný gang. Začíná závod s časem... - Brennanová, Allison (Metafora, 2022)
V arizonských horách záhadně hyne divoká zvěř. Studentka, která pátrá po příčině, je nalezena mrtvá. Případ přebírá agent FBI Matt Costa a svérázná policistka Kara Quinnová, kteří se brzy ocitnou na stopě zločinů mnohem vážnějších, než se zdálo. Podaří se jim dopadnout původce vražedného běsnění dřív, než zemřou další nevinní lidé... nebo oni sami?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky