Sestry z vinice Zdědily vinici a s ní i novou rodinu. Odváží se začít znovu? - Ross, , JoAnn (Metafora, 2022)
Když válečný fotograf Jackson Swann zemře, zanechá za sebou nejen vinici v Oregonu, ale především tři dcery, které měl s různými ženami a dosud o sobě nevěděly. Podaří se Tess, Charlotte a Natalii, jejichž povahy a vztah k otci by se nemohly více lišit, najít společnou řeč a odhalit rodinnou historii, která může změnit jejich život?
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy