Kompetence leadera školy Marketingové komunikace v praxi škol - Polášková, Lenka (Grada, 2022)
Kniha Kompetence leadera školy je zcela unikátním materiálem, který propojuje oblast managementu škol a poznatky z oblasti marketingové komunikace. Rozvíjí profesní kompetence vedoucích pedagogických pracovníků v oblastech marketingové komunikace a znalostního managementu.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Podnikání a management; Učebnice