Abdominální a gastrointestinální radiologie JÁTRA - Válek, Vlastimil (Grada, 2023)
První kniha z nové série radiologických publikací je určena radiologům v postgraduálním studiu. Ocení ji i další lékaři oddělení zobrazovacích metod, gastroenterologové, internisti, chirurgové a související odbornosti. Bohatá obrazová dokumentace.
Keywords: Zobrazovací metody