Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - Kaufer, Markus (Grada, 2021)
Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení a grilování. Informace o technice, materiálech a ochucování, 70 receptů - od žebírek po steaky.
Keywords: Kuchařky, gastronomie; Kuchařky