Karcinom rekta od diagnózy po multidisciplinární léčbu - Ihnát, Peter (Grada, 2021)
Diagnostika a multidisciplinární léčba nemocných s karcinomem rekta představuje klinickou výzvu pro gastroenterology, chirurgy, onkology, radiology, patology a další odborníky. Pokrok dosažený v této oblasti fascinuje! Je však léčebný management postaven správně a z čeho vycházejí odborné postupy?
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie