Prázdné domy - zámky a vily v Čechách - Kočí, Radomír (Grada, 2022)
Kniha Prázdné domy - Zámky a vily přináší to nejlepší z databáze prázdných zámků a vil v Čechách. Prostřednictvím fotografií nahlédneme do jejich interiérů a dozvíme se vše o jejich historii.
Keywords: Architektura; Průvodce