Idiopatické střevní záněty II Nové trendy a mezioborové souvislosti - Lukáš, Milan (Grada, 2021)
Kniha volně navazuje na předchozí vydání, ale přináší zcela nová mezioborová aktuální témata z péče o pacienty s idiopatickými střevními záněty.
Keywords: Lékařské obory