Ošetřovatelská péče v neonatologii - Kachlová, Miroslava (Grada, 2022)
Kniha předkládá ucelený pohled na problematiku ošetřovatelské péče o novorozence a zároveň se zaměřuje na inovativní postupy a standardy doporučované zahraničními výzkumy a Českou neonatologickou společností ČLS JEP.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory