Barevný atlas biochemie Překlad 5. německého vydání - Koolman, Jan (Grada, 2025)
Překlad aktuálního vydání názorné, didakticky vynikající publikace, která slouží jako doplněk učebnic biochemie na lékařských a přírodovědeckých fakultách. Knihu ocení i lékaři v postgraduálním studiu, připravující se na atestace, a také lékaři v běžné praxi.
Keywords: Teoretické obory