Požehnaná léta - Stavinoha, Jan (Galén, 2016)
Román Jana Stavinohy vypráví příběh Tomáše Severína, pohledem malého kluka můžeme nahlédnout do běžného života v dobách českého stalinismu. Tomášův příběh začíná v Praze v roce 1949 a končí odstraněním slavného pomníku generalissima Stalina na Letné...
Keywords: Česká současná beletrie